Categorii
1 Calificare in +

Cum sa crești afacerea în 2023 folosind instrumentele de marketing digital

De câte ori te-ai întrebat cum ar fi sa folosești și tu, în mod eficient, toate instrumentele de marketing digital disponibile? Altfel spus, cum sa cheltui banii și resursele de energie și timp (și așa limitate) pentru a vinde mai mult, nu doar a avea mai multe inimioare și comentarii la postările în social media.
Am creat acest eveniment pentru a te ajuta sa înțelegi de ce și cum sa alegi din toate instrumentele existente, fix pe acelea care te fac sa simți ca totul e posibil. Pentru ca cealaltă fata a monedei este coplesirea și renunțarea înainte de vreme.
Asadar, iata ce facem luni, pe 27 Februarie, la Rm Vâlcea:
16:00 – 17:00 Va spunem bun venit și facem networking de calitate. Puteți veni oricând dar noi suntem acolo de la 16:00
17:00 – 17:15 Începem oficial și va povestim despre digital și avantajul lui adevărat
17:15 – 18:00 @AndreeaHalikias va explica pas cu pas cum creati un sistem de vânzări care sa funcționeze în online, astfel încât sa fiți siguri ca orice acțiune faceți în online va duce la bani în contul firmei
18:00 – 18:15 Facem o pauza binemeritata
18:15 – 18:45 Continuam cu o secțiune de întrebări și răspunsuri, și împreună cu @DanaMarin – fondatoarea Level Up Society, vom vorbi despre partea nevazuta a succesului în online
Pana la 19:00 mai stam împreună pentru încă o sesiune de informare cu @MihaiCismaru și încheiem cu sentimentul ca știm ce e de făcut pentru a nu mai pierde timpul în online.
Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile.
Completează formularul de aici pentru a obține o invitație.
Acest eveniment este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *