Categorii
IT4SME Competente digitale pentru angajatii din IMM

Competente digitale eveniment de informare

Te invităm să participi la un eveniment special, creat pentru a te ajuta să folosești eficient toate instrumentele de marketing digital disponibile. Ne-am gândit că ai putea fi interesat să afli cum să investești banii și resursele de energie și timp în vânzări reale, nu doar în interacțiuni superficiale pe rețelele de socializare.

Evenimentul are loc vineri, pe 5 Mai, în Craiova, conform următorului program:

16:00 – 17:00: Sosirea ta și momente de networking de calitate. Poți veni oricând, dar noi suntem acolo începând cu ora 16:00.

17:00 – 17:15: Începem oficial și vom discuta despre importanța marketingului digital și avantajele sale reale.

17:15 – 18:00: Mihai Cismaru va prezenta pas cu pas cum poți crea un sistem de vânzări online funcțional, astfel încât să ai certitudinea că fiecare acțiune desfășurată online se va transforma în bani în contul companiei tale.

18:00 – 18:15: Vom face o pauză binemeritată.

18:15 – 18:45: Continuăm cu o sesiune de întrebări și răspunsuri. Alături de Alexandru Mojoiu, un antreprenor în domeniul IT, vom explora latura invizibilă a succesului în mediul online.

Până la ora 19:00, vom rămâne împreună pentru o sesiune suplimentară de informare cu Mihai Cismaru, astfel încât să pleci având claritate asupra pașilor necesari pentru a nu mai irosi timpul în mediul online.

Evenimentul nostru beneficiază de cofinanțare din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman.

De Mihail Andrei Cismaru

Antreprenor. Manager de proiect si consultant pentru accesarea si implementarea proiectelor finantate din fonduri UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *