Categorii
TRAIN4IT Competente digitale pentru angajatii din IMM

Descoperă puterea formării profesionale în domeniul TIC!

Salutare tuturor!

Suntem entuziasmați să vă prezentăm prima campanie din cadrul proiectului TRAIN4IT, dedicată promovării importanței formării profesionale continue în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC). Vă invităm să descoperiți puterea de a vă îmbunătăți competențele digitale și de a vă crește șansele de succes în cariera voastră!

Titlul campaniei: „Descoperă puterea formării profesionale în domeniul TIC!” Perioada campaniei: [22.05.2023] – [31.05.2023]

Obiectivele campaniei:

 1. Să informăm participanții cu privire la importanța formării profesionale continue în domeniul TIC și beneficiile aduse în viața profesională și personală.
 2. Să promovăm îmbătrânirea activă și dezvoltarea competențelor digitale în rândul angajaților din sectoarele economice cu potențial competitiv.
 3. Să creștem rata de participare la programele de formare profesională în domeniul TIC.
 4. Să contribuim la dezvoltarea economică și la creșterea nivelului de trai în regiunea de implementare.

Ce puteți aștepta de la această campanie?

 • Eveniment interactiv și informativ cu prezentări și discuții despre beneficiile formării profesionale în domeniul TIC.
 • Informații detaliate despre programele de formare profesională disponibile și modul în care acestea pot îmbunătăți competențele digitale.
 • Oportunitatea de a interacționa cu experți în domeniul TIC și de a obține sfaturi și recomandări personalizate.
 • Materiale promoționale și informative, precum mape, pixuri, pliante și multe altele, pentru a vă ajuta să vă păstrați informațiile esențiale la îndemână.

Cum puteți participa?

 1. Vă invităm să ne urmăriți pagina de Facebook [menționați numele paginii] pentru a fi la curent cu ultimele informații și anunțuri despre campanie.
 2. Înscrieți-vă la evenimentul nostru [menționați data și locația] pentru a vă rezerva un loc și a avea ocazia de a interacționa direct cu experții noștri.
 3. Împărtășiți acest eveniment cu colegii și prietenii voștri care ar putea beneficia de această oportunitate unică de dezvoltare profesională în domeniul TIC.

Vă asigurăm că veți descoperi o lume de oportunități și veți înțelege importanța formării profesionale continue în era digitală. Fie că sunteți un angajat interesat să vă îmbunătățiți abilitățile sau un angajator dornic să-și adapteze activitatea la sectoarele economice cu potențial competitiv, această campanie vă va oferi informațiile și inspirația necesare.

Haideți să construim viitorul împreună prin formare profesională în domeniul TIC! Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim și să vă oferim suportul de care aveți nevoie.

Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați.

#TRAIN4IT #FormareProfesională #CompetențeDigitale #TIC #DezvoltareProfesională

De Mihail Andrei Cismaru

Antreprenor. Manager de proiect si consultant pentru accesarea si implementarea proiectelor finantate din fonduri UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *